Знаем, че рекламите са досадни, но те са единственият начин да поддържаме сайта.

Очаква ни самостоятелен филм за Оптимус Прайм

Posted 2018/12/31750

Лоренцо Ди Бонавентура(продуцент на ,,Бъмбълби“ ) потвърди, че студиото разработва самостоятелен филм за Оптимус Прайм, най-известния Трансформър и лидер на Автоботите, идващи от планетата Кибертрон. Продуцентът на най-новия Трансформърс Филм беше интервюиран от сайта Metro и отговори на въпроса дали ще има ,,Бъмбълби“ 2. Той заяви, че продължение най-вероятно няма да бъде направено, но за сметка на това ще има спин-оф за Оптимус Прайм и анимационен филм, разкриващ митологията на планетата Кибертрон.

Потвърдено е също, че ,,Бъмбълби“ е част от вселената на предишните филми и че действието във филма се случва преди първия ,,Трансформърс“ от 2007 година. Макар да беше наречен от фенове и от критици ,,най-добрият филм от поредицата“,  „Бъмбълби“ разочарова в боксофис класациите, като досега е събрал приблизително 157 милиона долара с бюджет от 100 до 137 милиона.

Филмът за жълтия Автобот е вече в кината, а в тази екранизация участват Хейли Стейнфелд, Джон Сина и други. Режисьор е Травис Найт.